lawyers-offer

Πακέτο ιστοσελίδας για δικηγορικά γραφεία

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/03/2013

Η εναρμόνιση στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής και η ανάγκη για ισχυρή επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο έναντι του ανταγωνισμού, καθιστά επιβεβλημένη την διαρκή αναβάθμιση των νομικών υπηρεσιών που προσφέρετε στους πελάτες σας με την υιοθέτηση σύγχρονων δικτυακών τεχνολογιών.

Επιπλέον σήμερα οι νέες δυνατότητες που προσφέρουν οι στρατηγικές του Internet Marketing δίνουν μοναδικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη νέων καναλιών προώθησης, προβολής και διαφήμισης της εταιρείας σας.

  • Ενδυνάμωση του προφίλ σας έναντι του ανταγωνισμού,
  • Αύξηση της αναγνωρισιμότητας (brand awareness).
  • Βελτίωση της επικοινωνίας με τους πελάτες. Άμεση και συνεχής ενημέρωση των πελατών και των επισκεπτών για τις υπηρεσίες που προσφέρετε.
  • Αύξηση των εσόδων σας.

Η jalp σας προσφέρει την δυνατότητα να αποκτήσετε μια σύγχρονη ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στις εξειδικευμένες απαιτήσεις του δικηγορικού σας γραφείου μόνο με 290€.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

1.Κατοχύρωση ονόματος (.gr) για 2 έτη
2.Φιλοξενία σε αξιόπιστο server για 2 έτη
3.Υψηλής αισθητικής γραφιστική σχεδίαση (επιλογή έτοιμων προτύπων)
4.Αρχική Σελίδα + 5 σελίδες
5.5 λογαριασμοί e-mail
6.Βελτιστοποίηση κειμένων
7.SEO Ready
8.Εγγύηση καλής λειτουργίας
9.Τεχνική υποστήριξη για 1 έτος (backup, έλεγχος καλής λειτουργίας)

H jalp διαθέτει πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό, ανάπτυξη και προώθηση δικτυακών τόπων και ηλεκτρονικών καταστημάτων χρησιμοποιώντας “state of the art” μεθόδους και εργαλεία. Οι συνεργάτες μας με υψηλό επίπεδο γνώσεων και εμπειρία στον τομέα του Internet Marketing και στις τεχνικές βελτιστοποίησης ιστοσελίδων για μηχανές αναζήτησης θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε από ρεαλιστικούς στόχους που θα βοηθήσουν πραγματικά την ιστοσελίδα σας να αυξήσει την επισκεψιμότητά της, την ανταγωνιστικότητά της και να αξιοποιηθεί ως ένα εργαλείο προβολής και αύξησης των εσόδων για την επιχείρησή σας.

Γιατί δεν χρειάζεστε απλά μια ιστοσελίδα … Χρειάζεστε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα, ένα εργαλείο προβολής και ανάπτυξης των εσόδων σας.

Comments are closed.