macbook-624707_1920

Στον αέρα τo νέο site της jalp!

Με μεγάλη χαρά η ομάδα μας σας καλωσορίζει στο νέο δικτυακό τόπο της jalp και ευχόμαστε να απολαύσετε τη σύγχρονη εμφάνιση, νέα δομή και λογική!

Στο νέο site μπορείτε να ενημερωθείτε, εύκολα και γρήγορα, μέσα από μία απλή διαδικασία πλοήγησης, για όλες τις υπηρεσίες, τα νέα, της δράσεις και τις νέες δουλειές μας.

Τι κρατήσαμε ίδιο:

Την απλότητα της πλοήγησης, αφού με ένα πέρασμα από την αρχική σελίδα παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι κατηγορίες των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Την εύκολη πλοήγηση και ενημέρωση του χρήστη από όλες τις κινητές ή σταθερές συσκευές που παρέχουν πρόσβαση στο internet (laptop, smartphones, tablets κ.ά.) με την τεχνολογία του responsive design.

Τι έχουμε αλλάξει στο νέο μας site:

Την εικαστική εμφάνιση με πιο μοντέρνα διάθεση, πληρέστερη σύνθεση, εμπλουτίσαμε τις ιστοσελίδες μας με νέα στοιχεία και δυνατότητες.

Την διαδραστικότητα με εμπλουτισμένες και περισσότερες διαδραστικές δυνατότητες όπως την φόρμα προσφορών.
Την προσθήκη της Αγγλικής γλωσσάς και την ονόματος jalp.eu

Επιπλέον προσφέρουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ παροχές στους πελάτες μας

Προσθήκη Ticketing System, μέσω του οποίου μπορούν οι πελάτες μας να προβάλουν τα αιτήματά τους και να ενημερώνονται άμεσα με αυτόματα e-mails για την πορεία των αιτημάτων τους. Η πρόσβαση στο Ticketing System αναβαθμίζει τις υπηρεσίες aftersales μας και βελτιστοποιεί τα επίπεδα της εξυπηρέτησης που θέλουμε να προσφέρουμε.

Δυνατότητα νέων τρόπων πληρωμής ηλεκτρονικά και όχι μόνο. Η πληρωμές με όλες τις κάρτες (Visa, MasterCard, American Express & Diners Club), με e-banking, με Viva Wallet, ακόμα και με μετρητά σε περισσότερα από 1000 Viva Spots ή όπου επιθυμούν οι πελάτες μας μέσω της υπηρεσίας Pay@Home. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρετε με μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών καθώς έχουν εφαρμοστεί όλες οι προβλεπόμενες πολιτικές.

Άτοκες δόσεις. Πλέων προσφέρουμε στους πελάτες μας άτοκες μηνιαίες δόσεις στους πελάτες σας, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Για να μπορέσουν να επωφεληθούν οι πελάτες μας τις νέες παροχές πρέπει μόνο να επισκεφτούν το νέο τμήμα που ονομάζετε “Υποστήριξη”
Φυσικά και στην νέα μας ιστοσελίδα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες, ερωτήματα ή σχόλια σχετικά με τις υπηρεσίες μας, μέσα από τις δυνατότητες που παρέχονται στη σελίδα της επικοινωνίας.


Καλή πλοήγηση!

Comments are closed.